Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - بسیاری از کاربران تمایل دارند رمزهای عبور خود را در سرویس‌های آنلاین و دستگاه خود ذخیره کنند، از نگه‌داشتن کلمه عبورهای مهم خود در موبایل، به ویژه کلمه عبور برنامه‌های بانکی یا پرداخت، خودداری کنید.
با ظهور تلفن‌های هوشمند، هویت کاربران وارد شبکه آنلاین اینترنت می‌شود، بنابراین باید جوانب احتیاط در خصوص امنیت در مقابل حملات آنلاین (هک) یا آفلاین (سرقت) رعایت شود، اگر مراقب‌های لازم در اینترنت صورت نگیرد، مفقودی تلفن همراه هوشمند به مراتب خسارتی بزرگ‌تر از دست دادن مخاطبین و شماره تلفن‌ها را در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اینجا در مورد حساب‌های کاربری شبکه اجتماعی، فایل‌های همگام سازی شده، اسناد مهم، ایمیل‌ها، عکس‌ها و پیام‌های شما صحبت خواهیم کرد.
 
1. رمزهای عبور (پسورد) را ذخیره نکنید
بسیاری از کاربران تمایل دارند رمزهای عبور خود را در سرویس‌های آنلاین و دستگاه خود ذخیره کنند، از نگه‌داشتن کلمه عبورهای مهم خود در موبایل، به ویژه کلمه عبور برنامه‌های بانکی یا پرداخت، خودداری کنید.


2. از امنیت داخلی اندروید استفاده کنید
اگر در حال کار با اندروید  هستید، می‌توانید قفل صفحه و رمزنگاری را فعال کنید تا امنیت موبایل خود را بیشتر کنید، انواع مختلفی از قفل‌های صفحه نمایش از جمله رمز عبور، پین، الگو و تشخیص چهره در دسترس هستند که می‌توانید در تنظیمات موبایل خود انتخاب و فعال کنید، حتی هنگام تنظیم پین یا قفل الگو، سعی کنید قفلی انتخاب کنید که هکرها رمز عبور شما را حدس نزنند.


 3. برنامه‌های کاربردی خود را قفل کنید
لازم است برنامه‌های خود را قفل کنید، مخصوصاً برنامه‌هایی که اطلاعات خصوصی شما در آن وجود دارد و دوست ندارید کسی جز خودتان آن‌ها را ببیند، برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده از دستگاه مفقود شده، چنانچه موفق به باز کردن قفل شوند این روش امنیت شما را فراهم می‌نماید.

برای این منظور می‌توانید از یک برنامه رایگان مانند App Lock استفاده کنید، در اینجا منظور قفل کردن هر برنامه‌ای در دستگاه شما نیست، فقط برنامه‌هایی را قفل کنید که دارای اطلاعات باشند مانند ایمیل یا مدیریت فایل‌ها، همچنین از رمزها یا الگوهایی که از روی لکه‌های به جا مانده در صفحه نمایش دستگاه شما قابل حدس و ردیابی هستند، خود داری کنید.


4. مجوزهای درخواست نصب برنامه‌های کاربردی را به‌دقت بخوانید
قبل از شروع نصب یک برنامه از Google Play، لیستی از مجوزهای درخواست شده ظاهر می‌شود تا به شما نشان دهد برنامه به چه مجوزی نیاز دارد، برنامه‌ها برای اجرا شدن و انجام کارها به مجوزها نیاز دارند اما همه آنها لازم نیست.
همیشه مجوزها را بخوانید و از منطقی بودن آن‌ها مطمئن شوید که مجوز مطابق با آنچه برنامه انجام می‌دهد باشد، به عنوان مثال یک برنامه بیدار باش (Alarm) نیازی برای دسترسی به پیام‌های متنی شما ندارد، این یک قدم مهم است زیرا همه برنامه‌های موجود در فروشگاه Play بی‌خطر نیست.

در حالی که این کار را انجام می‌دهید، به خواندن نظرات و همچنین امتیاز برنامه‌ای که قصد بارگیری آن را دارید، دقت کنید، این امر به شما کمک می‌کند که ابتداً در مورد کارکرد برنامه اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

 5. ایمن سازی شبکه ارتباطی:
یکی از مهم‌ترین اصول برای محافظت از اندروید شما، امنیت شبکه است. وقتی که می‌خواهید کارهای مهم مانند امور بانکی خود را انجام دهید، از WiFi عمومی استفاده نکنید. زیرا شما همان شبکه را با مردم به اشتراک می‌گذارید، آن‌ها به راحتی می‌توانند با تغییر در بسته های شما، به داده های واقعی و رمز های عبور شما دست یابند.


6. از برنامه امنیتی موبایل (ضد ویروس) استفاده کنید
نصب برنامه‌های امنیتی، کار شما را آسان‌تر خواهد کرد. یک برنامه امنیتی تلفن همراه پیدا کنید تا خیالتان راحت باشید، برای مثال: Lookout Security & Antivirus and avast! Mobile Security. حتی با وجود یک برنامه امنیتی، نباید اجازه دهید امنیت شما  با بدافزارهای اندرویدی قوی‌تر و شایع‌ به مخاطره بیفتد و این همان چیزی است که ما را به نکات بعدی سوق می دهد.


7. برای محافظت از حریم خصوصی، چندین حساب کاربری ایجاد کنید.
اگر تبلت اندرویدی دارید و مجبورید آن را با خواهر و برادر، همسر یا بچه‌های خود به صورت مشترک استفاده کنید، داشتن چندین حساب کاربری برای تک تک افراد در جهت حفظ حریم خصوصی می تواند کمک می‌کند، در اندروید 4 (Jelly Bean) امکان ایجاد چندین حساب کاربری برای شما وجود دارد.

برای هر کسی که مایل به استفاده از دستگاه شما است می‌توانید یک حساب عمومی دیگر ایجاد کنید. این گزینه در قسمت Settings> Users قرار دارد.


8. از داده‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید:
تهیه نسخه پشتیبان از داده‌های ارزشمند شما به صورت روزانه و در طول استفاده از گوشی هوشمند امری ضروری است. بدترین فرضیه سرقت اطلاعات یا هک دستگاه اندرویدی شما است، تنها کاری که می‌توانید انجام دهید پاک کردن از راه دور است، بدون تهیه نسخه پشتیبان، تمام اطلاعات خود را در دستگاه خود از دست خواهید داد.

حتی اگر می‌توانستید گوشی دزدیده شده خود را بازیابی کنید، احتمال دارد هکرهایی که موفق به دسترسی به دستگاه شما شده‌اند، آن را بیهوده جلوه دهند. اگر نسخه پشتیبان تهیه کنید، می‌توانید دستگاه Android خود را دوباره به حالت اولیه آن برگردانید. می‌توانید بکاپ (پشتیبان) اطلاعات خود را در Cloud(فضای ابری) ،Desktop یا حتی یک درایو فلش نگه داری کنید.


9. دستگاه گم شده خود را ردیابی کنید:
چنانچه شما از قبل نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید و واقعاً قصد دارید اطلاعات دستگاه گم شده خود را پس بگیرید. اگر از تکنولوژی تلفن‌های اطلاع داشته باشید طوری ساخته شده اند که با GPS قابل ردیابی هستند. روش پس گیری اطلاعات بدین صورت است که، شما باید GPS را در تلفن خود فعال کنید تا بتوان آن را ردیابی کرد.بر نامه های زیاد ردیابی دستگاه برای Android وجود دارد که می‌توانند در پیدا کردن دستگاه گم شده یا سرقتی به شما کمک کنند، برخی حتی می‌توانند GPS را از راه دور فعال کنند.


10. فعال سازی پاک کردن از راه دور:
بنابراین اگر شما در جایی هستید که همه چیز را نصب کرده‌اید و آماده‌اید. اما هنوز به یک ویژگی نیاز دارید و آن توانایی پاک کردن دستگاه از راه دور است. وجود این قابلیت ضروری است، به ویژه هنگامی که مطمئن هستید اندروید شما برای همیشه از بین رفته است .دیگر هیچ گونه واهمه ای از آن نداریم چرا که با همه این اقدامات کار مجرمان عقیم می‌ماند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا

منبع: ايتنا

کلیدواژه: افزایش امنیت گوشی هوشمند اندروید رمز عبور آموزش آنتی ویروس استفاده کنید نسخه پشتیبان دستگاه شما راه دور یک برنامه کلمه عبور برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟

در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

به گزارش آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت.

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. در این صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟