Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با ظهور تلفن‌های هوشمند، هویت کاربران وارد شبکه آنلاین اینترنت می‌شود، پس باید جوانب احتیاط در خصوص امنیت در مقابل حملات آنلاین (هک) یا آفلاین (سرقت) رعایت شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، بسیاری از کاربران تمایل دارند رمز‌های عبور خود را در سرویس‌های آنلاین و دستگاه خود ذخیره کنند، از نگه‌داشتن کلمه عبور‌های مهم خود در موبایل، به ویژه کلمه عبور برنامه‌های بانکی یا پرداخت، خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر مراقب‌های لازم در اینترنت صورت نگیرد، مفقودی تلفن همراه هوشمند به مراتب خسارتی بزرگ‌تر از دست دادن مخاطبین و شماره تلفن‌ها را در پی خواهد داشت.
در اینجا در مورد حساب‌های کاربری شبکه اجتماعی، فایل‌های همگام سازی شده، اسناد مهم، ایمیل‌ها، عکس‌ها و پیام‌های شما صحبت خواهیم کرد.
1. رمز‌های عبور (پسورد) را ذخیره نکنید
بسیاری از کاربران تمایل دارند رمز‌های عبور خود را در سرویس‌های آنلاین و دستگاه خود ذخیره کنند، از نگه‌داشتن کلمه عبور‌های مهم خود در موبایل، به ویژه کلمه عبور برنامه‌های بانکی یا پرداخت، خودداری کنید.

2. از امنیت داخلی اندروید استفاده کنید
اگر در حال کار با اندروید هستید، می‌توانید قفل صفحه و رمزنگاری را فعال کنید تا امنیت موبایل خود را بیشتر کنید، انواع مختلفی از قفل‌های صفحه نمایش از جمله رمز عبور، پین، الگو و تشخیص چهره در دسترس هستند که می‌توانید در تنظیمات موبایل خود انتخاب و فعال کنید، حتی هنگام تنظیم پین یا قفل الگو، سعی کنید قفلی انتخاب کنید که هکر‌ها رمز عبور شما را حدس نزنند.

3. برنامه‌های کاربردی خود را قفل کنید
لازم است برنامه‌های خود را قفل کنید، مخصوصاً برنامه‌هایی که اطلاعات خصوصی شما در آن وجود دارد و دوست ندارید کسی جز خودتان آن‌ها را ببیند، برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده از دستگاه مفقود شده، چنانچه موفق به باز کردن قفل شوند این روش امنیت شما را فراهم می‌نماید.
برای این منظور می‌توانید از یک برنامه رایگان مانند App Lock استفاده کنید، در اینجا منظور قفل کردن هر برنامه‌ای در دستگاه شما نیست، فقط برنامه‌هایی را قفل کنید که دارای اطلاعات باشند مانند ایمیل یا مدیریت فایل‌ها، همچنین از رمز‌ها یا الگو‌هایی که از روی لکه‌های به جا مانده در صفحه نمایش دستگاه شما قابل حدس و ردیابی هستند، خود داری کنید.

4. مجوز‌های درخواست نصب برنامه‌های کاربردی را به‌دقت بخوانید
قبل از شروع نصب یک برنامه از Google Play، لیستی از مجوز‌های درخواست شده ظاهر می‌شود تا به شما نشان دهد برنامه به چه مجوزی نیاز دارد، برنامه‌ها برای اجرا شدن و انجام کار‌ها به مجوز‌ها نیاز دارند، اما همه آن‌ها لازم نیست.
همیشه مجوز‌ها را بخوانید و از منطقی بودن آن‌ها مطمئن شوید که مجوز مطابق با آنچه برنامه انجام می‌دهد باشد، به عنوان مثال یک برنامه بیدار باش (Alarm) نیازی برای دسترسی به پیام‌های متنی شما ندارد، این یک قدم مهم است، زیرا همه برنامه‌های موجود در فروشگاه Play بی‌خطر نیست.
در حالی که این کار را انجام می‌دهید، به خواندن نظرات و همچنین امتیاز برنامه‌ای که قصد بارگیری آن را دارید، دقت کنید، این امر به شما کمک می‌کند که ابتداً در مورد کارکرد برنامه اطلاعات بیشتری کسب کنید.

5. ایمن سازی شبکه ارتباطی:
یکی از مهم‌ترین اصول برای محافظت از اندروید شما، امنیت شبکه است. وقتی که می‌خواهید کار‌های مهم مانند امور بانکی خود را انجام دهید، از WiFi عمومی استفاده نکنید. زیرا شما همان شبکه را با مردم به اشتراک می‌گذارید، آن‌ها به راحتی می‌توانند با تغییر در بسته‌های شما، به داده‌های واقعی و رمز‌های عبور شما دست یابند.

6. از برنامه امنیتی موبایل (ضد ویروس) استفاده کنید
نصب برنامه‌های امنیتی، کار شما را آسان‌تر خواهد کرد. یک برنامه امنیتی تلفن همراه پیدا کنید تا خیالتان راحت باشید، برای مثال: Lookout Security & Antivirus and avast! Mobile Security. حتی با وجود یک برنامه امنیتی، نباید اجازه دهید امنیت شما با بدافزار‌های اندرویدی قوی‌تر و شایع به مخاطره بیفتد و این همان چیزی است که ما را به نکات بعدی سوق می‌دهد.

7. برای محافظت از حریم خصوصی، چندین حساب کاربری ایجاد کنید
اگر تبلت اندرویدی دارید و مجبورید آن را با خواهر و برادر، همسر یا بچه‌های خود به صورت مشترک استفاده کنید، داشتن چندین حساب کاربری برای تک تک افراد در جهت حفظ حریم خصوصی می‌تواند کمک می‌کند، در اندروید 4 (Jelly Bean) امکان ایجاد چندین حساب کاربری برای شما وجود دارد.
برای هر کسی که مایل به استفاده از دستگاه شما است می‌توانید یک حساب عمومی دیگر ایجاد کنید. این گزینه در قسمت Settings> Users قرار دارد.

8. از داده‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
تهیه نسخه پشتیبان از داده‌های ارزشمند شما به صورت روزانه و در طول استفاده از گوشی هوشمند امری ضروری است. بدترین فرضیه سرقت اطلاعات یا هک دستگاه اندرویدی شما است، تنها کاری که می‌توانید انجام دهید پاک کردن از راه دور است، بدون تهیه نسخه پشتیبان، تمام اطلاعات خود را در دستگاه خود از دست خواهید داد.
حتی اگر می‌توانستید گوشی دزدیده شده خود را بازیابی کنید، احتمال دارد هکر‌هایی که موفق به دسترسی به دستگاه شما شده‌اند، آن را بیهوده جلوه دهند. اگر نسخه پشتیبان تهیه کنید، می‌توانید دستگاه Android خود را دوباره به حالت اولیه آن برگردانید. می‌توانید بکاپ (پشتیبان) اطلاعات خود را در Cloud (فضای ابری)، Desktop یا حتی یک درایو فلش نگه داری کنید.

9. دستگاه گم شده خود را ردیابی کنید
چنانچه شما از قبل نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید و واقعاً قصد دارید اطلاعات دستگاه گم شده خود را پس بگیرید. اگر از تکنولوژی تلفن‌های اطلاع داشته باشید طوری ساخته شده اند که با GPS قابل ردیابی هستند. روش پس گیری اطلاعات بدین صورت است که، شما باید GPS را در تلفن خود فعال کنید تا بتوان آن را ردیابی کرد. بر نامه‌های زیاد ردیابی دستگاه برای Android وجود دارد که می‌توانند در پیدا کردن دستگاه گم شده یا سرقتی به شما کمک کنند، برخی حتی می‌توانند GPS را از راه دور فعال کنند.

10. فعال سازی پاک کردن از راه دور:
بنابراین اگر شما در جایی هستید که همه چیز را نصب کرده‌اید و آماده‌اید. اما هنوز به یک ویژگی نیاز دارید و آن توانایی پاک کردن دستگاه از راه دور است. وجود این قابلیت ضروری است، به ویژه هنگامی که مطمئن هستید اندروید شما برای همیشه از بین رفته است. دیگر هیچ گونه واهمه‌ای از آن نداریم چرا که با همه این اقدامات کار مجرمان عقیم می‌ماند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: راهکار افزایش امنیت استفاده کنید نسخه پشتیبان رمز های عبور دستگاه شما راه دور کلمه عبور برنامه ها یک برنامه مجوز ها رمز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با بیان اینکه بیشتر تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است؛ گفت: استفاده از هر چیزی که باعث حواس پرتی راننده شود ممنوع است.

سرهنگ فیروز کشیر در گفت‌وگو با ایسنا درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می شوند تا لحظه ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه ای است که وقتی فرد از آن استفاده می کند؛ تمام حواسش را می گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی  افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می شود. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می شود؛ گفت:  ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی،  ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می افتد .

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : همچنین در بررسی ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت:  همچنین این تحقیق نشان می دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم . شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می شوند را حذف کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل