Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سید مجتبی شفیعی در این نشست ضمن اشاره به سابقه فعالیت طولانی و موثر تشکری هاشمی در حوزه حمل و نقل و ترافیک از حضور او در این جلسه تقدیر کرده و خواستار همفکری، همدلی و حمایت کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران از حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری شد.

او در پاسخ به مطالبه برخی از معاونان مناطق درخصوص لزوم همکاری معاونت خدمات شهری و محیط زیست برای حل برخی از مشکلات پیش آمده گفت که با جلال بهرامی، معاون شهردار تهران هماهنگی لازم صورت گرفته و معاونان مناطق باید فهرست مطالبات و مشکلات خود را تدوین و ارائه کنند تا برای معاونت خدمات شهری ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درخصوص اهمیت و ضرورت نگهداشت لوازم و تجهیزات ترافیکی اظهار کرد: لازم هست معاونان مناطق و همه مدیران مربوط، نظارت، حضور میدانی و گشت‌ها و بازدیدهای خود را بیشتر کنند و این نوع نظارت‌ها باید تبدیل به فرایند و برنامه روزمره مدیران شود.

او ادامه داد: امروزه اولویت مدیریت شهری، توسعه و انجام پروژه‌های کلان مثل ساخت بزرگراه یا تونل نیست بلکه نگهداشت شهر و به‌کارگیری پروژه‌های کوچک‌مقیاس اما اثرگذار، در اولویت ما قرار دارد.

شفیعی تصریح کرد: همه مدیران ستادی حوزه حمل و نقل و ترافیک و معاونان مناطق ۲۲گانه باید پروژه‌های خُرد و اثرگذار را شناسایی کرده و در این زمینه ابتکار عمل داشته باشند و همچنین از ایده‌های موفقیت‌آمیزی که در دنیا استفاده می‌شود، استفاده کنند و حتی می‌توانند ایده‌های شهروندان را از طریق فراخوان جذب کنند. هم‌چنین برخی فرایندهای زائد و غیرمفید که از روی عادت و روزمرگی انجام می‌شود را باید حذف کنیم.

باز هم نمایشگاه ؛ باز هم ترافیک | داستان یک معضل تکراری اما کلافه کننده

معاون شهردار تهران با اشاره به نزدیکی ماه مهر و بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی و افزایش ترافیک گفت: دو سال مدارس به دلیل کرونا غیرحضوری شده و جلسات کمیته استقبال از مهر برگزار نشده بود اما امسال دوباره این کمیته فعال می‌شود و اقدامات و برنامه‌های لازم از طریق این کمیته شناسایی، اجرا و مورد نظارت قرار می‌گیرد.

وی افزود: نصب علائم و تجهیزات و اصلاح هندسی در اطراف مدارس و مراکز آموزشی در دستور کار فوری سازمان حمل و نقل و ترافیک و شهرداری‌های مناطق ۲۲گانه قرار دارد و همه برنامه‌ها و پیش‌بینی‌ها باید قبل از آغاز سال تحصیلی جدید اجرایی شوند که اداره کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق بر اجرای آن نظارت خواهد کرد.

معاون شهردارتهران در بخش دیگری از سخنان خود بر معضل کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه حمل و نقل و ترافیک اشاره کرد و گفت: هم معاونت حمل و نقل و ترافیک و هم مناطق ۲۲گانه به افراد نخبه در این حوزه نیاز دارند و اگرچه جذب نیروی انسانی از طرف شهردار تهران بسیار محدود شده است اما در بخش‌هایی که به نیروهای متخصص و نخبه نیاز داریم می‌توانیم به‌صورت محدود و موردی، مجوز جذب آن‌ها را بگیریم.

براساس گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، شفیعی با اشاره به ضرورت استفاده اصولی از تجهیزات ترافیکی در مناطق مختلف گفت: در این خصوص باید انضباط مالی و اداری و شفافیت رعایت شود.

کد خبر 698140 برچسب‌ها حمل و نقل ترافیک - شهری شهرداری شهردارى تهران اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس طرح ترافیک مدیریت شهری حمل و نقل شهری مترو تهران مترو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل ترافیک شهری شهرداری شهردارى تهران اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه طرح ترافیک مدیریت شهری حمل و نقل شهری مترو تهران مترو حوزه حمل و نقل و ترافیک معاونان مناطق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۸۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است.

وی ادامه داد: این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می‌شد و مضاف بر این موضوع این نقطه نا ایمن بود. این چند موضوع کار را به یک کار مهم و اثرگذار تبدیل کرد.

صداقتی با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد، ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته بود را حل کرد. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم در خصوص جزئیات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه‌ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک‌ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، خاطرنشان کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: این تقاطع تأثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال‌ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می‌شود

پوریافر هم درباره جزئیات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، خاطرنشان کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

وی ادامه داد: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه ما قرار دارد.

کد خبر 6089687 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت در تونل‌های شهری
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است/ ترافیک صبحگاهی تهران چگونه بود؟